Skip to content

Frequently Asked Questions (FAQ)

Nee, u kunt direct bij de praktijk terecht voor fysiotherapie. Wel kan het voor de vergoeding van bepaalde (chronische) klachten zo zijn dat de therapeut u vraagt alsnog een verwijzing aan de huisarts of specialist te vragen. Meer informatie.

Afspraken dienen 24 uur van tevoren geannuleerd te worden. Afspraken welke niet of te laat geannuleerd worden, zullen in rekening worden gebracht. U kunt zich telefonisch afmelden op 020-6973074, indien niemand de telefoon opneemt dan kunt u het antwoordapparaat inspreken, of via de mail op info@c-enter.org.

De vergoedingen en voorwaarden die bij uw verzekering horen, kunt u terugvinden op de website van uw verzekering. Daarnaast kunt u ook altijd bellen met de klantenservice van uw verzekering om dit na te vragen. Wanneer u aanvullend verzekerd bent, of een traject hebt vanuit de basisverzekering, versturen wij de facturen direct naar uw zorgverzekering.

U krijgt direct na het maken van de eerste afspraak een betaalverzoek per tikkie of per email. Deze dient uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de afspraak betaald te zijn. Indien de betaling niet is voldaan zal de afspraak uit de agenda worden gehaald en dus geannuleerd worden. Alle opvolgende afspraken dienen voor of na uw behandeling op de praktijk betaald te worden. U ontvangt de facturen via de mail.

Ja, als u een voorkeur heeft voor een specifieke behandelaar of voor een mannelijke of vrouwelijke behandelaar, kunt u dat aangeven en houden we daar bij de planning rekening mee.

Als u zich beperkt in de keuze voor een behandelaar kan het wel zo zijn dat u langer moet wachten voordat u geplaatst kunt worden.

Ja, als u een voorkeur heeft voor een specifieke vestiging kunt u dat aangeven en houden we daar bij de planning rekening mee. Niet alle specialisaties zijn op iedere vestiging aanwezig. In dat geval zullen wij u voorstellen (tijdelijk) voor een andere locatie te kiezen.

Deze definitie van chronisch is niet dezelfde als hoe deze wordt gehanteerd door de overheid. De overheid heeft de lijst van aandoeningen die als chronisch worden gezien, en onder de basisverzekering vallen, opgesteld. Voor een overzicht, klik hier.