Skip to content

Chronische Pijn

Chronische pijn is een aandoening waarbij patiënten langdurig last hebben van pijn, zonder dat er een duidelijke oorzaak gevonden kan worden. Vaak gaat het om een combinatie van lichamelijke, psychische en sociale factoren die de pijn in stand houden. De behandeling van chronische pijn is dan ook vaak gericht op het verminderen van deze factoren, om zo beter met de pijnklachten om te kunnen gaan. Bij Center Paramedische Praktijk kunnen we u helpen met een multidisciplinaire aanpak van chronische pijn. Dit betekent dat we samenwerken met verschillende disciplines, zoals bijvoorbeeld een psychosomatisch fysiotherapeut, psycholoog, huisarts en/of medisch specialist en ergotherapeut, om de pijnklachten te verminderen. We kijken naar uw persoonlijke situatie en stellen samen met u een behandelplan op.

De behandeling kan bestaan uit verschillende therapieën, zoals fysiotherapie, ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en cognitieve gedragstherapie. Ook kunnen we u helpen met het verbeteren van uw slaap en voeding. Het is belangrijk om te beseffen dat er geen standaardbehandeling is voor chronische pijn, elke patiënt is anders en de behandeling zal dan ook op maat worden gemaakt.

Ons doel is om samen met u te werken aan het verminderen van de pijnklachten en het verbeteren van uw kwaliteit van leven. We streven ernaar om u te helpen om weer de dingen te kunnen doen die u graag doet, zonder dat u hierbij gehinderd wordt door pijn.

Chronische Pijn

Locaties

Gein

Wisseloordplein 50
1106 MH Amsterdam
T. 020 – 6973074
E. info@c-enter.org