Skip to content

Oncologische Fysiotherapie

Oncologische fysiotherapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie die zich richt op het begeleiden en behandelen van patiënten met kanker. Kanker en de behandeling ervan kunnen een grote impact hebben op het lichaam, waardoor het belangrijk is om de conditie op peil te houden en eventuele klachten te verminderen.

Onze oncologische fysiotherapeuten hebben kennis van de medische behandeling van kanker en de mogelijke gevolgen daarvan op uw lichaam. Ze kunnen u begeleiden bij het behouden of verbeteren van uw fysieke fitheid, het verminderen van vermoeidheid en pijnklachten en het herstellen van functieverlies. De behandeling kan bestaan uit oefentherapie, ademhalingsoefeningen, ontspanningsoefeningen en/of massages. Het doel is om de kwaliteit van leven te verbeteren en te helpen zo optimaal mogelijk te functioneren in het dagelijks leven.

Onze fysiotherapeuten staan voor u klaar en indien nodig komen ze naar u toe, zodat u zo goed mogelijk kunt omgaan met de gevolgen van kanker en de behandeling ervan. Oncologische fysiotherapie wordt door Center Paramedische Praktijk aangeboden op de volgende locaties.

Oncologische Fysiotherapie

Locaties

Holendrecht

Niftrikhof 20
1106 SB Amsterdam
T. (020) 6973074
E. info@c-enter.org

Hoptille

Hoptille 465
1102 PJ Amsterdam
T. 020 6973074
E. info@c-enter.org