Skip to content

Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie die zich richt op het behandelen en voorkomen van sportblessures en het verbeteren van sportprestaties. Onze sportfysiotherapeuten hebben specifieke kennis over de belasting die verschillende sporten op het lichaam met zich meebrengen en de blessures die daarbij kunnen optreden.

Bij sportfysiotherapie gaat het om het vinden van de juiste balans tussen belasting en belastbaarheid van het lichaam. Onze sportfysiotherapeuten werken samen met u en eventueel een diëtist aan het herstellen van uw blessure en het verbeteren van uw sportprestaties.

Onze sportfysiotherapeuten kunnen u ook adviseren over het voorkomen van blessures, het optimaliseren van uw trainingsschema en het verbeteren van uw sporttechniek. Het doel van sportfysiotherapie is om u zo snel mogelijk weer op uw oude sportniveau te krijgen en uw sportprestaties te verbeteren.

Hinder of klachten tijdens het sporten? Bij Center Paramedische Praktijk kunt u terecht voor persoonlijk advies en behandeling op maat, zodat u zo snel mogelijk weer kunt genieten van uw sport. Sportfysiotherapie wordt door Center Paramedische Praktijk aangeboden op de volgende locaties.

Sportfysiotherapie

Locaties

Diemen Noord

Houtbosch 2
1111 ST Diemen
T. (020) 6973074
E. info@c-enter.org

Holendrecht

Niftrikhof 20
1106 SB Amsterdam
T. (020) 6973074
E. info@c-enter.org

Hoptille

Hoptille 465
1102 PJ Amsterdam
T. 020 6973074
E. info@c-enter.org