Skip to content

COPD

COPD, ofwel Chronic Obstructive Pulmonary Disease, is een chronische longziekte die de ademhaling bemoeilijkt. COPD kan leiden tot kortademigheid, hoesten en slijmproductie, wat de kwaliteit van leven van patiënten aanzienlijk kan verminderen.

Bij Center Paramedische Praktijk bieden wij behandelingen voor patiënten met COPD om de symptomen te verlichten en de algehele gezondheid en kwaliteit van leven te verbeteren. Onze fysiotherapeuten werken intensief samen met medisch specialisten en verpleegkundigen uit het ziekenhuis, huisartsen en POH, maar ook met diëtisten en ergotherapeuten om zo samen met patiënten een behandelplan op maat te maken dat is afgestemd op hun individuele behoeften en doelen.

Belangrijke onderdelen van de behandeling van COPD zijn het verbeteren en aanleren van ademhalingstechnieken, het verbeteren van de algehele spierkracht en uithoudingsvermogen, maar ook adviezen over leefstijl en dieet, dit gebeurt in samenwerking met onze diëtisten.
Als u of een geliefde COPD heeft en op zoek is naar een effectieve behandeling, neem dan gerust contact op met ons voor meer informatie. Onze fysiotherapeuten staan op verschillende locaties klaar om u te helpen.

COPD

Locaties

Gein

Wisseloordplein 50
1106 MH Amsterdam
T. 020 – 6973074
E. info@c-enter.org

Holendrecht

Niftrikhof 20
1106 SB Amsterdam
T. (020) 6973074
E. info@c-enter.org

Hoptille

Hoptille 465
1102 PJ Amsterdam
T. 020 6973074
E. info@c-enter.org